078 - 799 95 26

Echtscheidingsadvocaat nodig in Dordrecht?

Omgangsregeling regelen in Dordrecht?

De verzorgende ouder is de ouder die na de scheiding voornamelijk voor het kind zal zorgen. Het huis van de verzorgende ouder zal het hoofdverblijf van het kind zijn. Vaak is dit de moeder en moet er een omgangsregeling voor de vader vastgesteld worden. In de omgangsregeling kunt u vermelden hoe vaak en wanneer de niet-verzorgende ouder het kind kan zien. U moet zich te allen tijde houden aan de afspraken in dit document.

Moeite met omgangsregeling na scheiding

Bent u het niet eens met uw partner over hoe vaak u uw kinderen zal gaan zien na de scheiding? In Dordrecht zijn de scheidingsadvocaten van Mook Advocaten bekwame bemiddelaars. Zij kunnen u helpen om samen tot overeenstemming te komen. Mocht u er echt niet uitkomen, dan zal de rechter de omgangsregeling bepalen. Heeft u een conflict met u ex-partner, maar wilt u alles omtrent de scheiding zo veel mogelijk in eigen hand houden? Dan is het verstandig te kiezen voor bemiddeling. Wij zorgen ervoor dat u samen tot duidelijke afspraken komt.

Een omgangsregeling is overigens niet zomaar aan te passen. Er is veel moeite gedaan om alle afspraken vast te leggen, dus wilt u de regelingen wijzigen, dan zult u met goede argumenten moeten komen. De rechter zal vervolgens weer beslissen of deze argumenten gegrond zijn. Bij Mook Advocaten in Dordrecht adviseren wij u graag over uw situatie.

Uw specialist op het gebied van echtscheiding

Mook Advocaten is een vertrouwd advocatenkantoor in de regio Dordrecht, dat zich heeft gespecialiseerd op een aantal rechtsgebieden en op het gebied van mediation. Het kantoor is gevestigd op een centrale goed bereikbare locatie in Dordrecht met voldoende gratis parkeergelegenheid. Mook Advocaten streeft naar een hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Uw belangen staan voorop!

Waarom Mook Advocaten B.V.?

  • Doelmatig en oplossingsgericht
  • Advocaat en mediator in één
  • De afwikkeling van het conflict in eigen hand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Echtscheidingsverzoek
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Gezag
• Adoptie
• Mediation

Werkgebied

Dordrecht, Alblasserdam, Spijkenisse, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Hoofdvestiging