078 - 799 95 26

Echtscheidingsadvocaat nodig in Dordrecht?

Co-ouderschap na scheiding in Dordrecht

Bij een scheiding hoeft niet altijd sprake te zijn van een conflict. U kunt ook in vrede besluiten uit elkaar te gaan. Wellicht is co-ouderschap dan een optie voor u. Bij co-ouderschap worden de verzorging van en de kosten voor het kind gelijk verdeeld. Het kind zal deels bij de moeder en deels bij de vader wonen. Op die manier kunt u beiden betrokken blijven bij het leven van uw kind.

Een gelijke verdeling lijkt de ideale oplossing. Toch blijkt het een uitdaging te zijn. Vooral voor het kind kan co-ouderschap negatief uitpakken. Het kan bijvoorbeeld vervelend zijn om steeds van huis te moeten wisselen. Daarnaast moet het contact tussen u en uw ex-partner goed zijn. U zult misschien wel dagelijks met elkaar moeten communiceren over kwesties rondom uw kind.

Co-ouderschapsplan opstellen

Ook bij co-ouderschap is een ouderschapsplan vereist. Het uitgangspunt bij een co-ouderschapsplan is echter anders dan bij een normaal ouderschapsplan. In een co-ouderschapsplan worden afspraken op basis van een 50-50 verdeling tussen de ouders opgenomen. Bent u opzoek naar hulp bij het opstellen van een co-ouderschapsplan of wilt u weten wat u precies moet doen om co-ouderschap te realiseren? In Dordrecht kunnen de advocaten van Mook Advocaten u informeren over de voordelen en nadelen van co-ouderschap. Neem contact met ons op voor een eerste gratis kennismakingsgesprek.

Uw specialist op het gebied van echtscheiding

Mook Advocaten is een vertrouwd advocatenkantoor in de regio Dordrecht, dat zich heeft gespecialiseerd op een aantal rechtsgebieden en op het gebied van mediation. Het kantoor is gevestigd op een centrale goed bereikbare locatie in Dordrecht met voldoende gratis parkeergelegenheid. Mook Advocaten streeft naar een hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Uw belangen staan voorop!

Waarom Mook Advocaten B.V.?

  • Doelmatig en oplossingsgericht
  • Advocaat en mediator in één
  • De afwikkeling van het conflict in eigen hand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Echtscheidingsverzoek
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Gezag
• Adoptie
• Mediation

Werkgebied

Dordrecht, Alblasserdam, Spijkenisse, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Hoofdvestiging