078 - 799 95 26

Echtscheidingsadvocaat nodig in Dordrecht?

Scheiden en kinderen in Dordrecht

Scheiden met kinderen is een lastige opgave. U wilt niet meer samenleven met uw partner, maar u wilt niet dat uw kinderen daaronder lijden. Soms is uw verstandhouding zo slecht, dat u uw kinderen misschien een dienst doet door uit elkaar te gaan. Toch zullen kinderen altijd beïnvloed worden door uw scheiding. Daarom is het van belang onderling goede afspraken te maken. Heeft u oudere kinderen? Dan is het verstandig uw kinderen te betrekken bij uw scheiding. Mochten zij een uitgesproken mening hebben, dan zal die uiteraard ook gehoord moeten worden.

Wat te doen bij scheiding en kinderen?

Als u gaat scheiden en u heeft minderjarige kinderen, dan bent u verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Hier in moet u onder andere opnemen hoe u de zorg voor en de opvoeding van het kind verdeelt. Oftewel, u moet een omgangsregeling opmaken.

U kunt er ook voor kiezen om alle zorgen en alle kosten gelijk te verdelen. Dit kan door middel van co-ouderschap. Kiest u voor co-ouderschap, dan zal het kind even veel bij de moeder als bij de vader zijn. Op die manier bent u beide zeer betrokken bij het leven van uw kind. Twijfelt u over uw aanpak? Onze advocaten informeren u in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht graag over de mogelijkheden bij een scheiding met kinderen. Neem contact op via 078 - 799 95 26. We plannen voor u een gratis kennismakingsgesprek.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Echtscheidingsverzoek
• Echtscheidingsconvenant
• Ouderschapsplan
• Gezag
• Adoptie
• Mediation

Werkgebied

Dordrecht, Alblasserdam, Spijkenisse, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Hoofdvestiging